Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

Pluimers Kraanverhuur steunt damesvoetbalteam SV Rijssen

Gepubliceerd op: dinsdag 1 oktober 2024
Pluimers Kraanverhuur is de nieuwe sponsor van het damesvoetbalteam SR1 van SV Rijssen. Eigenaar Willard Pluimers ziet duidelijke parallellen tussen sport en bedrijfsleven:
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Willard Pluimers:
"Of het nu op de werkvloer of op het sportveld is, alles draait om aanpakken. Dit jonge team streeft naar succes in een competitieve omgeving, net als wij. Na slechts twee seizoenen spelen ze al in een hogere klasse, en wij ondersteunen hen graag in die ambitie."

Met het doel kampioen te worden, maakte het team dit jaar de overstap naar de vijfde klasse op zaterdag. "De dames tonen flexibiliteit en mensgerichtheid, eigenschappen die passen bij ons bedrijf," zegt Willard. "Het gaat om het juiste team en het benutten van kansen, zowel op het veld als in de kraanverhuur."

Over Pluimers Kraanverhuur
Pluimers Kraanverhuur is al meer dan vijftien jaar specialist in veilige en gecertificeerde hijsoplossingen. Het bedrijf biedt meer dan alleen materieel, door klanten te adviseren van het eerste idee tot de afronding van elk project. Pluimers is actief in de utiliteitsbouw, dak- en wandbeplating, woningbouw en particuliere bouw.

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen